Vasárnap, 2019/12/08
ExtraDownloads
Honlap-menü
A fejezet kategóriái
Adatvisszaállító [2]
Biztonság [18]
Driverek [7]
Fájlmegosztó,- letöltő kliensek [3]
FTP kliens [4]
Internet [19]
Író [7]
Képszerkesztő [1]
Médialejátszók [3]
Multimédia [2]
Nyelvi csomag [2]
Rendszereszköz [6]
Szövegszerkesztő [2]
Tervező [1]
Témák [3]
Torrent kliensek [2]
Tömörítők [1]
Mini-chat
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Belépés
Nyitólap » Fájlok » Programok » Biztonság

Eset Smart Security 4.2.40
2010/07/23, 08:10:50


Az Eset nemrégiben előrukkolt egy új, a Nod32 Anti-vírus motorjára épített biztonsági rendszerrel, melyet elláttak egy remek tűzfallal és egy levélszemétszűrővel. A program immáron számos vírusvédelmi díjat tudhat magáénak, ez is mutatja a kis kompakt vírusirtó teljesítményét. A gyorsasága megmaradt, az állandó frissítésnek köszönhetően pedig egy vírusnak sincs esélye vele szemben.

ESET Smart Security
A díjnyertes NOD32 vírusirtóra épülő ESET Smart Security egy megbízható, integrált és gyors biztonsági programcsomag, mely a vírus- és kémprogramvédelem mellett tűzfalat, valamint levélszemétszűrőt is tartalmaz, így biztonságossá és kényelmessé teszi az internet használatát. Rendkívül alacsony erőforrásigényének köszönhetően pedig nem lassítja le számítógépét.
Az ESET Smart Security vírus- és kémprogramvédelme az ESET NOD32 Antiviruson alapszik. Az AV-Comparatives víruslaboratórium által több alkalommal az Év Antivírusának választott ESET NOD32 Antivirus tartja a nemzetközileg elismert Virus Bulletin tesztek VB100% rekordját.

Integrált megközelítés
Az ESET Smart Security egy integrált biztonsági programcsomag, mely nem csupán a különböző biztonsági programok egyazon kezelőfelület segítségével történő elérésének lehetőségét nyújtja.Az ESET Smart Security különböző moduljai együttműködnek, és adatokat adnak át egymásnak, így biztosítva igen alacsony erőforrásigény mellett maximális védelmet.

Vírus- és kémprogramvédelem
Az ESET Smart Security vírus- és kémprogramvédelme az ESET NOD32 Antivirus rendszerben is használt díjnyertes ThreatSense® technológián alapszik, védelmet nyújt a vírusok, kémprogramok, trójaiak, rootkitek, férgek, valamint a kéretlen reklámprogramok és adathalász kísérletek ellen is. Az ESET Smart Security a mesterséges intelligencia segítségével proaktív védelmet nyújt a még ismeretlen károkozók ellen is, így felhasználóink az olyan új fenyegetések ellen is védve vannak, melyek ellenszerét még senki sem készítette el.

Személyi tűzfal
A személyi tűzfal figyeli a védett számítógép és a hálózat más számítógépei közötti teljes adatforgalmat, megvédve ezáltal otthoni számítógépét a külső támadásoktól.

Levélszemétszűrő
Az ESET Smart Security levélszemétszűrő modulja kiszűri a kéretlen e-maileket, ezáltal fokozza az elektronikus kommunikáció biztonságát és kényelmét.

Rendszerkövetelmények:
Processzor: Intel vagy AMD (x86-64)

Operációs rendszer:
Microsoft Windows Vista (32/64-bit)
Microsoft Windows XP (32/64-bit)
Microsoft Windows 2000
Memóriaigény: 35-40 MB
Kategória: Biztonság | Hozzáadta: Erik | Tag-ek(kulcsszavak): eset smart security 4.2
Megtekintések száma: 706 | Feltöltések: 3
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Keresés
Barátaink:
  • Honlap létrehozása
  • Ingyenes online játékok
  • Az Ön Munkaasztala
  • Oktató videók
  • uCoz Rajongók Oldala
  • ExtraDownloads Copyright © 2019
    Király Toplista