Hétfő, 2018/12/17
ExtraDownloads
Honlap-menü
A fejezet kategóriái
Adatvisszaállító [2]
Biztonság [18]
Driverek [7]
Fájlmegosztó,- letöltő kliensek [3]
FTP kliens [4]
Internet [19]
Író [7]
Képszerkesztő [1]
Médialejátszók [3]
Multimédia [2]
Nyelvi csomag [2]
Rendszereszköz [6]
Szövegszerkesztő [2]
Tervező [1]
Témák [3]
Torrent kliensek [2]
Tömörítők [1]
Mini-chat
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Belépés
Nyitólap » Fájlok » Programok » Biztonság

ESET Smart Security v4.2.71.2 & Business (x86-x64) + Korlátlan Prémium
2011/02/15, 18:05:20
ESET Smart Security v4.2.71.2 & Business (x86-x64) + Korlátlan Prémium
Képek:

Leírás:

Az internet csodálatos hely a hálózatépítés, az adatok keresésével és szórakoztató, de ez akkor is, ha a rosszindulatú szoftverek és más fenyegetések leselkednek. ESET Smart Security 4 tartja a számítógép biztonságos, fejlett proaktív felderítése, hogy megakadályozza a legtöbb ismert és felfedezetlen fenyegetések óra vagy nap alatt gyorsabb, mint más internetes biztonsági technologies.Key előnyei
Épül díjnyertes NOD32 antivírus és antispyware motort, ESET Smart Security megáll a legtöbb új fenyegetések proaktív módon, jóval azelőtt, más gyártók is kiadott egy aláírást, maximalizálja a védelem az új és ismeretlen fenyegetések ellen.
* Integrált antispam és személyes tűzfal tartja az online életét biztonságos és tisztítja az internetes forgalmat és e-mail, akkor is, ha SSL-titkosított.
* Megállítja a fenyegetéseket kerüljön a cserélhető eszközök, így megoszthatja a fájlokat bizalommal
* Integrált SysInspector és SysRescue egyszerűsítése rendszer diagnózis és a hasznosítás
* Önvédelem megakadályozza malware megalázó a védelmi szintet
* Apró mintafrissítések történni diszkréten szükség, és nem mocsári le a rendszert

Főbb jellemzők
Okosabb Scanner - fenyegetések nem minden esetben lép módon vehet igénybe. ESET Smart Security ellenőrzi SSL-titkosított kommunikációs csatornákon, mint a HTTPS és POP3S és értelmesen vizsgál tömörített fájlokat, hogy megtalálja fenyegetések, hogy más termékek hiányozni. ESET Smart optimalizálás funkció teszi file keresés gyorsabb, mint valaha.

Időtakarékos Firewall - az új tanulási mód időt takarít meg azáltal, hogy automatikusan létre tűzfal szabályok betartásával, hogyan végfelhasználók a hálózathoz, miközben a fejlett tűzfal módok erő használók. Pair szabott tűzfal profil megbízható hálózati zóna és a megfelelő tűzfal alkalmazott szabályok alapján automatikusan észlelt hálózati kapcsolat .*

Megbízható zóna hitelesítés - azonosítása megbízható hálózati zóna a hálózati konfigurációk (konfigurálható kombinációja host / DNS / DHCP szerver IP-címét, vezeték nélküli SSID, kapcsolati profil, stb), vagy biztonságosan hitelesíteni egy hálózaton keresztül ESET Authentication Server.

Korszerűsített Antispam - ESET Smart Security gondoskodik a bosszantó levélszemét egy kisebb, gyorsabb és még hatékonyabb spam-szűrő.
Cserélhető média Biztonság - Fenyegetések beléphet a PC cserélhető adathordozóról, például USB-meghajtók. Az önálló futó média, ESET Smart Security vizsgál autorun.inf és a kapcsolódó fájlokat, amikor a közepes egészül ki, továbbá, hogy ellenőriz minden olyan fájlt eltávolítható készüléket, ha ez elérhető, vagy közben egy teljes scan a média.

Rendszereszközök - ESET SysInspector és ESET SysRescue egyszerűsítése diagnosztizálására és tisztítása a fertőzött rendszerek lehetővé teszik mély vizsgál a rendszer feldolgozza megtalálni a rejtett fenyegetések, és a teremtő bootable megment CD / DVD-re vagy USB-meghajtók, hogy segítsen javítani a fertőzött számítógépeken.
Önvédelmi - ESET Smart Security beépített technológia megakadályozza a rosszindulatú szoftverek elrontó vagy kikapcsolni, így biztos lehet benne, a rendszer mindig védeni.

Kategória: Biztonság | Hozzáadta: Erik
Megtekintések száma: 2317 | Feltöltések: 55
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Kosár
A kosarad üres
Keresés
Barátaink:
  • Honlap létrehozása
  • Ingyenes online játékok
  • Az Ön Munkaasztala
  • Oktató videók
  • uCoz Rajongók Oldala
  • ExtraDownloads Copyright © 2018
    Király Toplista